Ο Παναθηναϊκός με προπόνηση στο Κορωπί το απόγευμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ρεν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Τιν Γεντβάι να προπονείται γι΄ άλλη μία μέρα κανονικά και έτσι τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο σέντερ μπακ του τριφυλλιού πιθανότατα θα πάρει θέση βασικού, με τον Αράο να περνάει στα χαφ.

Ο Σέρβος προπονητής έριξε το βάρος στο κομμάτι της τακτικής ενώ στην αποστολή μαζί του πήρε συνολικά 22 παίκτες ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι νεαροί Λίλο, Προδρομίτης, αλλά και ο Μπιλάλ.

Θυμίζουμε ότι ο Χουάνκαρ παίρνει φαρμακευτική αγωγή μετά τον τραυματισμό του από την κροτίδα στο ντέρμπι και είναι εκτός αποστολής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή για το αυριανό ματς:

«Με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή (26/10, 10μ.μ.) αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ρεν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι τακτικής. Απών ήταν ο Χουάνκαρ, θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, Ξενόπουλος, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Κλεϊνχέισλερ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Μπιλάλ, Προδρομίτης».