Στις 30 Μαΐου η νέα διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με το Χριστόδουλο Χριστοδούλου για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24.
Τότε, όλοι μιλούσαν για ένα μεγάλο ρίσκο με αμφίβολη την έκβαση της απόφασης. Τέσσερις μήνες μετά και αφού αρκετοί επέκριναν τη διοίκηση και το νεαρό Κύπριο κόουτς μετά την ήττα 4-0 από την Ομόνοια στην 1η αγωνιστική, τα δεδομένα (σήμερα) δικαιώνουν όσους πίστεψαν στον Χριστόδουλο, όπως επίσης δικαιώνουν και τον ίδιο τον προπονητή.
Το δείγμα στις 8 αγωνιστικές θέλει τη Νέα Σαλαμίνα, να κερδίζει όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις με την ομάδα που δείχνει στα γήπεδα, ενώ ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, εκπέμπει μία εικόνα απόλυτα θετική και μιλάμε πλέον για ένα ιδιαίτερα συμπαθή κόουτς και εκτός Νέας Σαλαμίνας.
Με σωστή συμπεριφορά (σαν άνθρωπος) με απόλυτα θετική αντίδραση στις δηλώσεις που κάνει και γενικά, ένας προπονητής ο οποίος στέλνει μόνο ενθαρρυντικά μηνύματα.
Όσον αφορά τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας δικαιούται στο δείγμα των 8 αγωνιστικών, να αισθάνεται ότι το ρίσκο του περασμένου Μαΐου…βγαίνει και…καλοβγαίνει.

Ο…φθηνότερος (σύμφωνα με το οικονομικό κόστος) προπονητής στην ιστορία της ομάδας για την α’ κατηγορία, δείχνει έτοιμος και ικανός να σηκώσει το βάρος και τις προσδοκίες.
Παρόλο που ακόμα δεν έχει κριθεί οτιδήποτε και τα αποτελέσματα στη συνέχεια θα είναι ο σωστός καθρέφτης, εντούτοις μέσα από το διαθέσιμο δείγμα, αξίζει να δοθεί ο πρώτος έπαινος σε διοίκηση και προπονητή της Νέας Σαλαμίνας.

Μιχάλης Παπαγεωργίου