Άγγιξαν το απόλυτο οι ομάδες της ακαδημίας του Απόλλωνα Λεμεσού με τα αποτελέσματα που έφεραν το Σάββατο (07/10).

Ο συνολικός απολογισμός ήταν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα οι ομάδες της Ανώτατης κατηγορίας Παίδων έφεραν για δεύτερη φορά το απόλυτο σε διάστημα τριών αγωνιστικών!

Ισοπαλία 1-1 με Καρμιώτισσα στο πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Cablenet

Εκτός έδρας ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα Νέων στο κοινοτικό γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών με αντίπαλο την Καρμιώτισσα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζαχαρίου στο 13′ ωστόσο ο Χρίστος Μπαλμπανίδης ισοφάρισε στο 77′ δίνοντας τον ένα βαθμό στην ομάδα μας. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με επτά πόντους. Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (21/10) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο κοινοτικό στάδιο Παρεκκλησιάς.

Το απόλυτο για τις ομάδες της ανώτατης κατηγορίας Παίδων!

Το τέσσερα στα τέσσερα έκαναν οι Παίδες μας οι οποίοι επικράτησαν του Ολυμπιακού και συνέλλεξαν 12 πόντους στη συγκεντρωτική βαθμολογία ανεβάζοντας την ομάδα στην 1η θέση του πίνακα.

Πανηγυρική νίκη με 3-0 για τους Κ17

Μια καθαρή νίκη με 3-0 πανηγύρισαν οι Κ17 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας στο κοινοτικό γήπεδο Πύργου. Τα γκολ πέτυχαν οι Γιώργος Δημητρίου (πέν. 23′), Παναγιώτης Χαραλάμπους (39′) και Χρήστος Παπαδόπουλος (66′).

Με αυτή τη νίκη η ομάδα Κ17 βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με την Ομόνοια με έξι βαθμούς.

Στενή νίκη και 4η θέση για τους Κ16

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα Κ16 επικρατώντας στο γήπεδο του Πύργου της αντίστοιχης ομάδας του Ολυμπιακού με 2-1.

Ο Γεώργιος Χατζηκωνσταντίνου άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν με τον Κίτσιο στο 26. Την τελευταία λέξη στον αγώνα “είπε” ο Χρυσόστομος Ιωακείμ στο 70 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Τρίποντο και κορυφή για την ομάδα Κ15

Με “χρυσό” σκόρερ τον Χαράλαμπο Χατζηχαραλάμπους στο 21ο λεπτό, η ομάδα Κ15 επικράτησε με 0-1 του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Προμαχώνα στη Λευκωσία.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα σκαρφάλωσε στην κορυφή με την Πάφος FC έχοντας από εννέα βαθμούς.

Εκτός έδρας ανατροπή με καρέ του Σταματάρη για την Κ14

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Παύλο Σταματάρη η ομάδα Κ14 επικράτησε του Ολυμπιακού στον Προμαχώνα με 2-4.

Ο 13χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, ωστόσο ο Επιφανείου με δυο γκολ στο 26′ και 47′ ανέτρεψε το σκορ σε 2-1.

Ο κεντρικός επιθετικός της ομάδας μας ωστόσο ήταν ασταμάτητος στο δεύτερο ημίχρονο και με ακόμη τρία γκολ (54′, 65′ και 67′) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Να σημειωθεί ότι συνολικά η ομάδα Κ14 πέτυχε πέντε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και όλα έχουν επιτευχθεί από τον Παύλο Σταματάρη!

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τα ρόστερ, τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες των ομάδων της ακαδημίας μας:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ