Ο Άρης υποδέχεται στις 19:00 τον Εθνικό Άχνας, σε ένα παιχνίδι που οι πρωταθλητές καλούνται να επαληθευόσουν τον τίτλο του φαβορί και να φθάσουν στην επιτυχία.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θέλει την νίκη που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής. Ταυτόχρονα θέλει να πάει και με την καλύτερη ψυχολογία στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ρεάλ Μπετίς. Η ομάδα έδειξε πριν από την διακοπή ότι είναι σε καλό φεγγάρι αφού προέρχεται από δύο νίκες κόντρα σε Ρέϊντζερς και Ανόρθωση.
Εκτός πλάνων του προπονητή της ομάδας είναι οι Μαγιαμπέλα, Σουμάνσκι και Σαβό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι πιθανόν ο Αλεξέϊ Σπιλέφσκι να επιλέξει να κάνει ροτέϊσιον όπως συνήθως κάνει πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Το ρόστερ του Άρη επιτρέπει να γίνεται αυτό, είναι η αλήθεια, αφού υπάρχουν αρκετές και ποιοτικές επιλογές. Μια πιθανή ενδεκάδα ίσως να αποτελείται από τους Βανά, Σανέ, Ουρόσεβιτς, Μπρόρσον, Μουσούντα, Ζόκε, Στρούσκι, Σπόλιαριτς, Μπένστον, Μοντνόρ, Κοκόριν.

Μιχαήλ Αριστείδου