Ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 33 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 μπλοκ σε 31 λεπτά συμμετοχής, με 11/18 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 8/11 βολές.

Οι Μπακς μετά την ήττα από τους Χοκς έψαχναν απαντήσεις με το πρώτο δωδεκάλεπτο στο ματς με τους Χιτ να είναι… ντέρμπι, όμως τα «Ελάφια» στη συνέχεια πάτησαν γκάζι και με επί μέρους 34-24 στη δεύτερη περίοδο πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 10 πόντων (62-52).

Η κυριαρχία των Μπακς συνεχίστηκε και στο τρίτο δωδεκάλεπτο, όπου με επί μέρους 35-21 εκτόξευσαν την διαφορά στο +24 (97-73), όμως στη τέταρτη περίοδο θεωρώντας ότι το ματς τελείωσε μπήκαν σε περιπέτειες, αφού οι Χιτ έκαναν την αντεπίθεσή τους ροκανίζοντας σταθερά την διαφορά.

Τα «Ελάφια» ένιωσαν την απειλή, ο Έντριαν Γκρίφιν έριξε και πάλι τους βασικούς του στο παρκέ και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βάζει κρίσιμα καλάθια απορρόφησαν την πίεση και πανηγύρισαν την δεύτερη νίκη τους την φετινή σεζόν (2-1 το ρεκόρ τους).

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ ακολούθησε τον Αντετοκούνμπο σε απόδοση έχοντας 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Τάιλερ Χίρο, να ξεχωρίζει για τους Χιτ έχοντας 35 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.