Το επόμενο μεγάλο ταλέντο που λάμπει στη Ligue 1, Ελί Τζούνιορ Κρουπί, θέλουν να αποκτήσουν οι δύο κορυφαίοι σύλλογοι της La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με τους γνώστες τις γαλλικής αγοράς να βλέπουν στο πρόσωπο του 17χρονου τον «νέο Εμπαπέ».
Το όνομα του Τζούνιορ Κρουπί ήταν στα μπλοκάκια των αρχισκάουτ κάθε μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου, με τον 17χρονο να γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό μετά την εμφάνισή του κόντρα στη Λιόν, ματς στο οποίο βοήθησε με τα δύο γκολ του να φύγει η Λοριάν με την ισοπαλία (3-3), από το “Groupama Stadium”.
Οι δυνατότητες που βλέπουν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στον Γάλλο επιτελικό μέσο είναι μεγάλες, με την εξέλιξή του να είναι ραγδαία -ήδη- από την πρώτη του επαγγελματική σεζόν, στην οποία μετράει για την ώρα 3 γκολ και 2 ασίστ σε 8 εμφανίσεις.
Με την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και την αίσθηση του γκολ να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Τζούνιορ Κρουπί, το γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Λοριάν, αναμένεται να αποτελέσει τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου, καθώς κοστολογείται -ήδη- με 8 εκατομμύρια ευρώ από την πλατφόρμα transfermarkt.
Ο Τζούνιορ Κρουπί διακρίνεται για την ευελιξία του να αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός, εξτρέμ και δεκάρι, έχοντας, παράλληλα, δημιουργικές και εκτελεστικές ικανότητες, με την ενδυνάμωση του σώματός του και τις εναέριες μονομαχίες να αποτελούν τα τρωτά σημεία του 17χρονου.