Ανδρόνικος Κακουλλής και Σταύρος Γαβριήλ μίλησαν πριν από την προπόνηση της Εθνικής για τους αγώνες με Νορβηγία και Γεωργία. Οι δηλώσεις τους:

ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι, όλοι γνωρίζουμε το επίπεδο τους. Έχουμε 2-3 μέρες να προετοιμαστούμε και ελπίζω να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Τα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν κανείς ευχαριστημένος. Να αλλάξουμε και με συνολική προσπάθεια, να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε. Δεν βοηθάμε τους εαυτούς μας. Το κοινό θέλει να δει την προσπάθεια από τους παίκτες. Ίσως να μην τους δώσαμε κίνητρα αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε για να έρθει ο κόσμος μπροστά. Είναι δύσκολο όταν δεν βλέπεις κάτι θετικό, όμως θέλουμε να τους δώσουμε το ερέθισμα».

ΓΑΒΡΙΗΛ: «Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ, είναι τιμή μου που μπορώ να βοηθήσω. Με σκληρή δουλειά ανταμείβεσαι, είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να δείξω πως μπορώ να βοηθήσω και εγώ. Υπόσχομαι πως θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα και ο κόσμος να είναι δίπλα μας να μας βοηθήσει. Όταν παίζεις απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Σίγουρα η επικοινωνία στον αγωνιστικό χώρο είναι σημαντική και πρέπει να την βελτιώσουμε».