Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μετά την ήττα από την Ομόνοια.

«Η Ομόνοια πήρε δικαιότατα τη νίκη και είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δώσαμε δύο εύκολα γκολ στον αντίπαλο, το νόημα του ποδοσφαίρου είναι να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου και η Ομόνοια το έκανε. Είχαμε ευκαιρίες στην συνέχεια αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε καμιά από αυτές. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 2-0 κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες μοιραία θα γνωρίσεις την ήττα. Έπρεπε να μπούμε δυνατά γιατί σε αυτά τα ντέρμπι δείχνεις ότι όντως βρίσκεσαι σε καλό δρόμο και μπορείς να καταφέρεις κάτι καλό. Συμμεριζόμαστε τα συναισθήματα του κόσμου, κι’ εμείς απογοητευτήκαμε, είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε, να δουλέψουμε σκληρά, να τα βελτιώσουμε και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι για τη νίκη».

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν καταφέρατε να νικήσετε σε ντέρμπι; «Ακόμα είναι νωρίς. Δεν μας προβληματίζει αλλά μας απογοητεύσει. Σε αυτά τα ματς πρέπει να δείξεις τις δυνάμεις σου και είναι και ματς που σου δίνουν ψυχολογία για την συνέχεια. Έχουμε και άλλα ντέρμπι στην σειρά και αν θέλουμε να λέμε ότι άλλαξαν οι στόχοι και πάμε πιο ψηλά πρέπει να τα διεκδικήσουμε».

Βλέπουμε και παίκτες κλειδιά να ην αποδίδουν τα αναμενόμενα: «Ο κάθε ένας από το πόστο του πρέπει να κάνει σωστά την δουλειά του, το ίδιο θέλουμε και από τους ποδοσφαιριστές. Δεν δικαιούσαι να μπαίνεις σε τέτοια ντέρμπι με τόση χαλαρότητα και υπεραισιοδοξία. Οι παίκτες μας έχουν τον εγωισμό τους, ξέρουν ότι μπορούν να φτάσουν την ομάδα ψηλά και είναι στα πόδια τους να αλλάξουν το σκηνικό».

Έχει ευθύνη και ο προπονητής: «Όλοι έχουμε ευθύνη. Όταν είσαι σε μια ομάδα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο έχουμε ευθύνες και δεν θα ψάξουμε να βρούμε δικαιολογίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αυτό τον κόσμο καθώς είχαμε πέραν τον 5 χιλιάδων στην κεντρική εξέδρας και ακόμα και μετά το 2-0 συνέχισαν να τραγουδούν».

Είναι κριτήριο το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα; «Το κάθε ματς είναι κριτήριο, έτσι και το επόμενο. Είμαστε σε μια σειρά απαιτητικών παιχνιδιών και όταν θέλεις να φτάσεις ψηλά πρέπει να διεκδικήσει το κάθε ματς. Εύκολες ομάδες δεν υπάρχουν οπόταν έτσι θα κυλήσει το πρωτάθλημα».

Η Πάφος FC έχει καλό ρόστερ αλλά δεν το δείχνει στο γήπεδο: «Έχουμε καλό ρόστερ αλλά αυτό ρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα στον αγωνιστικό χώρο».

Υπήρχε κάποιος λόγος που ο Μπρούνο έμεινε στον πάγκο; «Ήταν καθαρά θέμα τακτικής. Όλοι οι παίκτες είναι πανέτοιμοι και για το επόμενο παιχνίδι».