Μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95 ο Νικόλας Κωνσταντίνου, μέλος του συμβουλίου της ΕΘΑ, για το θέμα που προέκυψε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω του πολέμου:

Πώς προέκυψε η επαφή με την Μακάμπι Τελ Αβίβ; Ο κύριος Μιζράχι είναι οικογενειακός φίλος αφού όπως γνωρίζετε είχε άριστες σχέσεις με τον πατέρα μου, μας είπε πως μόνο σε εσάς έχω εμπιστοσύνη. Οι παίκτες μας ανησυχούν είπε ο κ. Μιζράχι, μας κάλεσαν για βοήθεια και τους βρήκαμε γήπεδο και διαμονή. Είναι ανθρωπιστικό το ζήτημα όποιος και να ήταν θα δίναμε βοήθεια. Σήμερα έρχεται και ο Νίκολα Βούισιτς ο team manager της Μακάμπι. Έρχονται όλοι σιγά σιγά αφού λόγο του χάους στην χώρα είναι δύσκολη η μεταφορά.
Θα παίξει τους αγώνες της Ευρωλίγκας στην Κύπρο η Μακάμπι; Ξεκαθαρίζει τα επόμενα 24ωρα το θέμα της Ευρωλίγκας. Αν θα δώσει παιχνίδια εκτός του Ισραήλ η Μακάμπι θα είναι στην Κύπρο, το θέμα είναι αν θα γίνουν παιχνίδια για την Μακάμπι.
Ήρθε και κάποια άλλη ομάδα εκτός της Μακάμπι; Ήρθε και η Χάποελ Χολόν για την οποία μεσολαβήσαμε πάλε εμείς και εγκαταστάθηκε στη Λάρνακα.