Ο Λιονέλ Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Παραγουάη στο «Μονουμεντάλ» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κύπελλου του 2026, τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι αμφίβολος, καθώς ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.
Ο Pulga βρίσκεται στην αποστολή της Αλμπισελέστε, ωστόσο ο 45χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε πως όλα θα κριθούν στην επόμενη προπόνηση της ομάδας. Στην αποστολή δεν θα βρίσκονται οι τραυματίες Άνχελ Ντι Μαρία και Άνχελ Κορέα, αντιθέτως με τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του στο γόνατο στο παιχνίδι της Ρόμα την περασμένη Κυριακή (8/10) θα βρίσκεται στις επιλογές του Σκαλόνι.
«Για τον Μέσι μια ακόμη προπόνηση είναι σημαντική και θα μιλήσω μαζί του για να αποφασίσω αν θα παίξει ή όχι, αλλά πρέπει πρώτα να το δω μαζί του και πάνω από όλα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ξεκινήσει», είπε αρχικά ο Σκαλόνι και συνέχισε:
«Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες με το Περού (17/10) και δεν είναι τόσο εύκολο να ξέρουμε αν θα είναι διαθέσιμος. Το σημαντικό είναι ότι νιώθει άνετα. Αυτό που μας αφήνει ήσυχους είναι ότι αν δεν είναι σε θέση να παίξει, υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό του».