Λύγισε ο πατέρας των δυο παιδιών που ξυλοκοπήθηκαν από συμμαθητές τους, εν μέσω επευφημιών έξω από Γυμνάσιο της ευρύτερης επαρχίας Λευκωσίας.

Το βίντεο που δημοσίευσε νωρίτερα το SigmaLive καταγράφει ξυλοδαρμό μαθητή, την ώρα που τέλειωσε το σχολείο και οι μαθητές όδευαν προς τα λεωφορεία. Μερίδα μαθητών εκτός του ότι οπτικογραφούσε το συμβάν, επευφημούσε την κίνηση των νταήδων συμμαθητών τους, οι οποίοι κτυπούσαν με βία τον 13χρονο συμμαθητή τους.

Όπως είπε ο πατέρας μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι, τα παιδιά έχουν άλλα 7 αδέλφια και από την περασμένη Τρίτη δέχονται επιθέσεις από τους συμμαθητές τους.

«Τον μούνταραν, τον έδεραν. Τον πήρα νοσοκομείο, δώσαμε καταθέσεις. Χθες κτύπησαν και τον άλλο γιο μου.  Σήμερα πρωί πρωί του είπαν ότι το μεσημέρι θα τον δέρουν πάλι».

Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε ότι η γυναίκα του βρίσκεται έξω από το σχολείο για να προσέχει.
Αυτός που απειλεί τα παιδιά του, είπε ότι «αφού δεν μας κάνει κανένας τίποτα, θα συνεχίσουμε».

Ο ίδιος είπε ότι επικοινωνεί από την Τρίτη τόσο με την Αστυνομία όσο και με το Υπουργείο. Ο πατέρας των δυο αγοριών λύγησε στον αέρα, λέγοντας ότι δεν ξέρει αν θα πάει να πιάσει σήμερα ζωντανά ή πεθαμένα τα παιδιά του απ’ το σχολείο.

Η Διεύθυνση του σχολείου είπε σύμφωνα με τον πατέρα ότι αν γίνει κάτι έξω από το σχολείο δεν φέρουν ευθύνη.