Η έγκυος σύντροφος του Νεϊμάρ, Μπρούνα Μπιανκάρντι, ξέσπασε κατά του Βραζιλιάνου, μετά το βίντεο που τον δείχνει να διασκεδάζει στην Ισπανία με δύο κοπέλες.
Αυτή την εβδομάδα, η ιδιωτική ζωή του Νεϊμάρ ήταν για άλλη μια φορά στην επικαιρότητα. Η ισπανική «Marca» αποκάλυψε την Τετάρτη (20/09) ότι ο Βραζιλιάνος σταρ της Αλ Χιλάλ, πιάστηκε να διασκεδάζει στην Ισπανία έχοντας συντροφιά δύο κοπέλες, τη στιγμή που η σύντροφός του Μπρούνα, γεννάει το πρώτο τους παιδί σε λίγες εβδομάδες.Τα ιβηρικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ήταν πολύ στοργικός μαζί τους.
Η σύντροφος του «Νέι» έσπασε τη σιωπή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σχολιάσει όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. «Καλησπέρα. Έχω επίγνωση του τι συνέβη και για άλλη μια φορά είμαι απογοητευμένη. Αλλά στο τελευταίο μέρος της εγκυμοσύνης μου, η προσοχή και οι ανησυχίες μου στρέφονται αποκλειστικά στην κόρη μου και αυτό είναι το μόνο που θα σκεφτώ αυτή τη στιγμή», έγραψε.
Για άλλη μια φορά προδομένη, το μοντέλο έστειλε κι ένα μάλλον ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Βραζιλιάνο. «Αν είσαι πατέρας ενός κοριτσιού ή, ακόμα κι αν δεν είσαι ακόμα, φαντάσου την κόρη σου στα 18, να βγαίνει με ένα αγόρι σαν εσένα, με τον χαρακτήρα και τη φήμη σου, θα δεχόσουν τον φίλο της; Αν η απάντηση είναι όχι, άρχισε να φέρεσαι στις κόρες των άλλων όπως θα θέλες να φέρονται στις κόρες σου!».