Ο πρόεδρος του Άρη Λύσανδρος Λυσάνδρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την μεγάλο πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας και για την προσπάθεια που θα γίνει στους ομίλους του Europa Legaue.

«Ο Άρης γράφει την ιστορία του και στο Κυπριακό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Χθες η ομάδα έγραψε μια χρυσή σελίδα και άξια, πανάξια προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League».

Τι είναι αυτό που έφερε την πρόκριση; «Ήταν το θέλω των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Ακόμα και στο 6-1 οι ποδοσφαιριστές τα έδιναν όλα. Πολλές φορές είναι και η τύχη καθώς και με την Ράκοφ εντός έδρας ήμασταν πολύ καλοί αλλά βρήκαμε απέναντι μας έναν τερματοφύλακα που κατέβασε ρολά».

Για την επιστροφή Κακόριν: «Είπαμε ότι δεν παρατήσαμε το θέμα Κακόριν. Μέχρι και την τελευταία στιγμή η προσπάθεια είναι αυτός ο ποδοσφαίρισής εάν το επιθυμεί και ο ίδιος να ενταχθεί στην ομάδα. Ουδέποτε σταμάτησαν ο επαφές με την ομάδα του και με τον ίδιο».

Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να επιστρέψει; «Είμαι αισιόδοξος. ΑΝ έρθει θα βοηθήσει πολύ στην ομάδα»

Ο προπονητής σας είπε ότι η ομάδα έχει στόχους στους ομίλους: «Δεν θα πάμε για τις εμπειρίες. Στόχος είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».