Θα ανταμειφθεί, όπως φαίνεται, η παρουσία του Μάρτιν Έντεγκααρντ στην Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ώστε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον 24χρονο κεντρικό χαφ.
Οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Νορβηγού βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και, αν πάνε όλα καλά, ο παίκτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων. Έτσι, η παραμονή του στο «Εμιρέιτς» θα κρατήσει μέχρι το 2028, αν λάβουμε υπόψη ότι το τωρινό συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα, ο μισθός του αναμένεται να εκτοξευθεί, φτάνοντας στο ποσό των 140 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα.
Στην Άρσεναλ ο Έντεγκααρντ βρίσκεται από τον Ιανουάριο του 2021, πρώτα ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης και σαν κανονική μεταγραφή, από το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Σε 110 εμφανίσεις συνολικά έχει σημειώσει 26 γκολ και 15 ασίστ.
Από εκεί και πέρα, οι δευτεραθλητές Αγγλίας της περασμένης σεζόν ετοιμάζονται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις και με τον Μπεν Γουάιτ, ώστε να καταφέρουν να «δέσουν» στο βόρειο Λονδίνο και τον Άγγλο αμυντικό.