Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για σήμερα Δευτέρα, όπως θα πράξει και το Σαββατοκύριακο λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος ελέω Εθνικών ομάδων. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη, ωστόσο θα χρειαστούν περισσότερες μέρες για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση των τραυματιών. Ας πάρουμε τα δεδομένα με τη σειρά, όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα στην ΑΕΚ.
-ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ: Ο Άνχελ Γκαρσία αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Δόξα. Ο Ισπανός αριστερός μπακ υπέστη θλάση και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Οθέλλο. Μυϊκό είναι το πρόβλημα και του Γκιούρτσο (τράβηγμα), με την κατάστασή του να αξιολογείται επίσης τις επόμενες μέρες. Τέλος, με ενοχλήσεις αποχώρησε από το ματς στην Περιστερώνα ο Κάσας και θα φανεί με την επιστροφή στις προπονήσεις αν χρειαστεί να μείνει εκτός.
-ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ: Από τις προπονήσεις θα απουσιάζουν το επόμενο διάστημα οι διεθνείς Ρομπέρζ (με την Εθνική Κύπρου), Μιλίτσεβιτς-Πίριτς (με Βοσνία) και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Φράνκο Τόνγκια, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της Κ-21 της Ιταλίας.
-ΟΙ «ΝΕΟΙ»: Ο Τόνγκια θα μπει στις προπονήσεις αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας. Ο Ρικάρντο Γκαλιόλιο αναμένεται σήμερα στην Κύπρο κι αύριο Τρίτη θα προπονηθεί για πρώτη φορά με την ΑΕΚ. Οι Άλφα Ντιουνκού και Μαρκ Ντίμερς άρχισαν ήδη προπονήσεις.

Ανδρέας Βεντούρης