Η μία προσθήκη θεωρείται σίγουρη στην Ομόνοια. Οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού με τον Γέσπερ Γιάνσον να το σκέφτεται και για άλλη μεταγραφή. Ο επιθετικός θα είναι Καταλόγου Α’ ενώ για το αν θα γίνει επιπλέον προσθήκη «παίζεται» σε ποιο Κατάλογο θα προσδιορίζεται. Και εξηγούμε το γιατί: Γιατί οι περσινοί κυπελλούχοι στο πρόσφατο παρελθόν ποτέ δεν…γέμισαν τη λίστα Α’ και τη δεδομένη στιγμή αυτή, αποτελείται από 15 ποδοσφαιριστές, χωρίς να υπολογίζεται ο τραυματίας Εράκοβιτς. Με…απλά μαθηματικά αν γίνουν δύο μεταγραφές Καταλόγου Α’ τότε θα συμπληρωθεί με 17 παίκτες (ξανά, ο Εράκοβιτς είναι εκτός εξίσωσης).
Άρα τέσσερα είναι τα…τινά για το πιθανό σενάριο του να κινηθούν για δεύτερη μεταγραφή. Είτε οι ιθύνοντες προγραμματισμού της Ομόνοιας θα προχωρήσουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστή Β’ Καταλόγου ή θα αποφασίσουν να μην αφήσουν κενή θέση στον Κατάλογο Α’ ή θα προκύψει αποχώρηση, είτε να είναι Κύπριος ο στράικερ που θα έρθει…
Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για το πως θα διαμορφωθεί το πλήρες ρόστερ των πρασίνων για τη νέα σεζόν και θα φέρουν εξελίξεις.

Ο Κατάλογος Α’ της Ομόνοιας μέχρι στιγμής διαμορφώνεται ως εξής:
1) Φαμπιάνο
2) Ουζόχο
3) Λανγκ
4) Κουλιμπαλί
5) Μίλετιτς
6)  Λέζιακς
7) Σιπριάνο
8) Μάθιους
9) Κασάμα
10) Μπασιρού
11) Φράνσον
12) Μπέζους
13) Σίμιτς
14) Σεμέδο
15) Ανσαριφάρντ

*Ο Εράκοβιτς δεν υπολογίζεται στη λίστα.

Θράσος Δημητρίου