Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στη Γαλλία από τότε που ανέλαβε η Qatar Sports Investments το 2011, κατακτώντας το πρωτάθλημα εννέα φορές. Είχε επίσης επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις κυπέλλου Γαλλίας, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το Champions League.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ξεκινούν εκ νέου την προσπάθειά τους για το…άπιαστο τρόπαιο αύριο (19/9), αντιμετωπίζοντας την Ντόρτμουντ στο εναρκτήριο παιχνίδι του πιο δύσκολου ομίλου της σεζόν 2023/24,  στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Νιούκαστλ και η επτά φορές νικήτρια  του τροπαίου Μίλαν.

«Όταν ένας σύλλογος έχει εμμονή με κάτι, δεν είναι ποτέ καλό σημάδι. Πρέπει να έχεις φιλοδοξία, αλλά η εμμονή δεν λειτουργεί σε κανέναν τομέα της ζωής», είπε ο Λουίς Ενρίκε μιλώντας σήμερα (19/9) στους δημοσιογράφους, ενόψει του αγώνα στο «Parc des Princes».

«Πρέπει να περιμένετε και να δείτε πώς θα πάει, το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο άθλημα, κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατό. Μπορείς να παίξεις ένα απίστευτο παιχνίδι και να χάσεις, να παίξεις άσχημα και να κερδίσεις. Ως σύλλογος, παίζουμε όλες τις διοργανώσεις για να τις κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος. Είναι πολύ φιλόδοξο, αλλά είναι απαραίτητο», πρόσθεσε.