Νέα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας, στη Χλώρακα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ ομάδας ατόμων και μελών της Αστυνομίας.
Τα συγκεκριμένα πρόσωπα είχαν στην κατοχή τους λοστούς και ρόπαλα, ενώ Αστυνομία προχώρησε στην χρήση δακρυγόνων.
Όπως φαίνεται στα βίντεο από τα επεισόδια όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

 

Υπενθυμίζεται ότι, στις 18:00 σήμερα το απόγευμα γύρω στα 300 άτομα αραβικής καταγωγής συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της Χλώρακας πραγματοποιώντας καθιστική εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα χθεσινά επεισόδια και τις ζημιές που έγιναν μετά ολοκλήρωση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας των κατοίκων της Χλώρακας.

Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ, ολιγομελής αντιπροσωπεία των Σύρων επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου είχε συνάντηση με την Υπουργό και τον Αρχηγό Αστυνομίας. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ότι στη συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές τονίστηκε ότι πρέπει να υπάρξει κάθε δυνατή προσπάθεια για εκτόνωση της έντασης που έχει δημιουργηθεί για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Οι Σύροι που επισκέφθηκαν την ΑΔΕ Πάφου ήταν διαρκώς σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους συγκεντρωθέντες στη Χλώρακα τους οποίους ενημέρωναν για τα διαμειφθέντα. Μάλιστα κάποια στιγμή, λίγα λεπτά πριν τις 20:00, από την ενημέρωση που είχαν όσοι βρίσκονταν στη Χλώρακα προέκυψαν επευφημίες και χειροκροτήματα δείχνοντας ότι ήταν ευχαριστημένοι από τα όσα τους μετέφεραν οι συμπατριώτες τους. Επίσημη ενημέρωση των δημοσιογράφων δεν υπάρχει αφού στη συνάντηση δεν επετράπη η είσοδος των λειτουργών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ούτε επίσης η λήψη οπτικοακουστικού υλικού από τους κινηματογραφιστές. Αποφασίστηκε επίσης να μην γίνουν δηλώσεις.