Νέο «επεισόδιο» στο «σήριαλ» ανάμεσα στον Μάικ Τζέιμς και τη  Μονακό και στην προσπάθεια που κάνει ο Αμερικανός γκαρντ να αποδεσμευθεί από τους Μονεγάσκους. Στο… βάθος ο Ολυμπιακός.

Θυμίζουμε οτι ενώ ο Τζέιμς επέκτεινε τη συνεργασία του με την γαλλική ομάδα και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, εδώ και μερικές ημέρες άλλαξε γνώμη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδεσμευθεί.

Κάτι η όχι και τόσες καλές σχέσεις με τον προπονητή Σάσα Ομπράντοβιτς, κάτι η μεταγραφική «βόμβα» που έριξε η Μονακό με την απόκτηση του Κέμπα Γουόκερ, που μοιραία υποβιβάζει τον Μάικ Τζέιμς στο Νο2 της ομάδας, έχουν «χαλάσει» τον πρώην αθλητή του Παναθηναϊκού.

Και στο…βάθος υπάρχει ο Ολυμπιακός που μπορεί με ανακοίνωσή του να τόνισε οτι δεν ασχολείται με παίκτες που έχουν συμβόλαιο (φωτογραφίζοντας τον Τζέιμς), όμως όπως φαίνεται και καπνός υπάρχει και φωτιά!

Άλλωστε οι αναρτήσεις που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (η τελευταία με Ιούδα) συντήρησαν το θέμα και μάλιστα το… φούντωσαν. Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε φήμη σύμφωνα με την οποία ο Γιαννακόπουλος προσπαθεί να χαλάσει τη μεταγραφή Τζέιμς στον Ολυμπιακό, γεγονός το οποίο ούτε επιβεβαιώθηκε ούτε και διαψεύστηκε όμως.

Στο Sportime διαβάσατε ότι Ολυμπιακός και Μάικ Τζέιμς είναι στην τελική ευθεία, αλλά και ότι οι Πειραιώτες θα περιμένουν τον Αμερικανό ως τη Δευτέρα, καθώς στη συνέχεια θα στραφούν στον Κέντρικ Ναν προκειμένου να καλύψουν την ανάγκη που υπάρχει για περαιτέρω ενίσχυση στα γκαρντ της ομάδας.

Όπως φαίνεται ο Μάικ Τζέιμς μεγαλώνει την πίεσή του προς την Μονακό προκειμένου να την πείσει να λύσουν τη συνεργασία τους, καθώς με νέο τουίτ που έκανε εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για το πώς νιώθει αυτή τη στιγμή.