Η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή για το πέναλτι και την αποβολή στοίχισε στην Ομόνοια στη Δανία, αλλά δεν θα πρέπει να αποτελέσει το λόγο να κρυφτούν τα αγωνιστικά της προβλήματα κάτω απ’ το χαλί.
Η ομάδα της Λευκωσίας αδικήθηκε και δεν χωράει καμία αμφιβολία επί τούτου. Τα πέντε γκολ που δέχθηκε ωστόσο δεν ήταν απόρροια (μόνο) του αριθμητικού της μειονεκτήματος στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γιάνσον μπορεί να δήλωσε ικανοποιημένος με το ρόστερ, ωστόσο η Ομόνοια είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση σε συγκριμένες θέσεις, ώστε ταυτόχρονα να αυξηθούν και οι επιλογές. Επιπλέον, είναι απαραίτητο κάποιοι ποδοσφαιριστές να κάνουν το λεγόμενο «step up» τη φετινή χρονιά.
Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν άδοξα και οι πράσινοι συγκεντρώνονται αποκλειστικά πλέον στις εγχώριες. Τα δύο τελευταία χρόνια η Ομόνοια είχε κακή πορεία στο πρωτάθλημα και δεν χωράει επανάληψη του έργου για τρίτη σερί σεζόν. Η περαιτέρω ενίσχυση είναι επιβεβλημένη και πλέον δεν υπάρχει η δικαιολογία των διπλών υποχρεώσεων.

Ανδρέας Βεντούρης