Οι τελευταίες ημέρες είναι αρκετά “δύσκολες” για τον Κιλιάν Εμπαπέ αφού κόπηκε από την αποστολή της Παρί που πέταξε για την Ιαπωνία στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της, με τον 24χρονο Γάλλο σούπερ σταρ να προπονείται στην γαλλική πρωτεύουσα και να αναμένει τις εξελίξεις αναφορικά με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να πάει στην Ρεάλ, όχι όμως τώρα αλλά το καλοκαίρι του 2024 ως ελεύθερος, με την Παρί από την πλευρά της να θέλει να τον πουλήσει στην Αλ Χιλάλ ή έστω στους μερένγκες για να μην τον χάσει χωρίς να βάλει ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία της.
Την ώρα πάντως που όλες οι πλευρές διαπραγματεύονται σκληρά, υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου της γαλλικής ομάδας που δεν έχει πάψει να αγαπάει τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, και φρόντισαν να του το δείξουν την Παρασκευή (28/7).
Αυτό έγινε κατά την άφιξή του στο Ποϊσί, για να πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση της Παρί, με δεκάδες φίλους των πρωτευουσιάνων, μεταξύ των οποίων αρκετά μικρά παιδιά, να τον πολιορκούν και να προχωρούν σε επίθεση αγάπης προς τον Εμπαπέ ζητώντας να τους υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί τους.
Ο ίδιος το έκανε, χωρίς πάντως να έχει διάθεση για χαμόγελα, με το σίριαλ που εκτυλίσσεται όλο αυτό το διάστημα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ίδιο να τον έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό.