Ανακοίνωση από το ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ με την οποία.
Αναλυτικά:
«Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
25/07/2023
Αναγκαζόμαστε να επέμβουμε με αυτή την ανακοίνωση, μετά από εκατοντάδες τηλεφωνήματα και ενέργειες μας από τις 7 Οκτωβρίου 2022, που δεν έχουν ληφθεί υπόψη. Είναι από εκείνη την ημέρα που έχει αφαιρεθεί από το Νότιο πέταλο του ΓΣΠ το σταντ των οργανωτών της κερκίδας, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι οργανωτές της κερκίδας ή κάποιος γύρω τους, να πέσουν μέσα στην καταπακτή. Σε μία τέτοια περίπτωση, αν κάποιος πέσει από τη Νότια κερκίδα με το κεφάλι στην καταπακτή, το αποτέλεσμα θα είναι ΘΑΝΑΤΟΣ.
Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, προσπαθούμε να αναδείξουμε το θέμα αυτό στους υπεύθυνους το ΓΣΠ, όμως σφυρίζουν αδιάφορα, με πρώτο και καλύτερο τον κ.Φοίβο Κωνσταντινίδη. Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο δεν έχει μπει ξανά το σταντ στη θέση του από τις 7 Οκτωβρίου 2022, όμως κ.Φοίβο, σε περίπτωση που κάποιος νεαρός χάσει τη ζωή από πτώση στην καταπακτή, είσαι πρόθυμος να αντικρίσεις στα μάτια τη μάνα του; Είσαι πρόθυμος να της εξηγήσεις γιατί εδώ και ένα χρόνο σχεδόν γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου τις υποδείξεις που κάνουμε, γνωρίζοντας τι συμβαίνει τόσο στην κερκίδα μας, όσο και σε όλα τα πέταλα του κόσμου; Σε περίπτωση τραγωδίας κ.Φοίβο, πλέον υπεύθυνος θα είσαι εσύ!
Τόσα χρόνια ακούμε τους “μεγαλοπαράγοντες” του κυπριακού ποδοσφαίρου να κάνουν δηλώσεις μπροστά στις κάμερες πως πρώτο τους μέλημα είναι η ασφάλεια του κόσμου. Όταν όμως ο ίδιος ο κόσμος τους υποδεικνύει τους κινδύνους, αυτοί “παίζουν πελλό” και σφυρίζουν αδιάφορα. Ελπίζουμε να δράσουν πριν να είναι πολύ αργά.
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ».