Αρνείται την πρόταση της Μπάγερν και περιμένει κάλεσμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αλφόνσο Ντέιβις!
Η υπόθεση του Καναδού μπακ-χαφ, όπως όλα δείχνουν, θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, αφού, δεν φαίνεται διατεθειμένος να πει το «ναι» στην επέκταση που του έχουν καταθέσει οι Βαυαροί, με το τρέχον συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο 23χρονος περιμένει πρόταση από τη «Βασίλισσα» είτε φέτος, είτε το επόμενο καλοκαίρι, με στόχο να εκπληρώσει το όνειρο του που δεν είναι άλλο από το να αγωνιστεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει προβληματισμό η κατάσταση του αριστερού μπακ, Φερλάν Μεντί, με τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών που τον άφησαν εκτός για τρεις μήνες τη σεζόν που διανύσαμε και δεν είναι λίγες οι φορές, όπου τα δημοσιεύματα εμπλέκουν τους κυπελλούχους Ισπανίας με τον Καναδό ταχύτατο μπακ.
Ωστόσο, στη διοίκηση της Ρεάλ γνωρίζουν τις υψηλές απαιτήσεις της Μπάγερν για τον Ντέιβις και έχουν βάλει στόχο να καταθέσουν την πρόταση τους την επόμενη σεζόν, όπου θα απομένει στον 23χρονο μόλις ένας χρόνος συμβολαίου.
Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν επίγνωση όλων των παραπάνω και πριν λίγες μέρες, ενισχύθηκαν στην αριστερή τους πλευρά με την απόκτηση του Ραφαέλ Γκερέιρο, ώστε να έχουν το κεφάλι τους… ήσυχο σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Ντέιβις για την Ιβηρική Χερσόνησο και τις 14 φορές κάτοχο του Champions League.