Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό του Άρη στη Λετονία όπου προετοιμάζεται.
Η ομάδα του Σπιλέφσκι νίκησε 3-0 την Μέτα πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση για τα δεδομένα τα χρονικά και τα αγωνιστικά.
Μαγιαμπέλα, Μεντιούπ και Γιαμπλόνσκι πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Σπιλέφσκι ο οποίος χρησιμοποίησε δύο 11άδες.
Με το φιλικό αυτό η προετοιμασία στη Λετονία ολοκληρώθηκε και από το Σάββατο η ομάδα μεταβαίνει στην Αυστρία όπου εκεί θα δώσει άλλα τρία φιλικά.

Η ΑΡΧΙΚΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ: Σωφρονίου, Μπέγκτσον, Μπράουν, Μαγιαμπέλα, Μεντιούπ, Μοντνόρ, Σπόλιαριτς, Σόκε, Ουρόσεβιτς, Γιαμπλόνσκι, Γιαντάλ

Η 11ΑΔΑ ΤΟΥ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Βανά, Πηλέας, Καζού, Μπρόρσον, Γιαγκό, Στρούσκι, Νίκολιτς, Κορομά, Σουμάνσι, Γκομίς, Στεπίνσκι

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΚΟΛ

6′ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ ο Άρης. Ωραία ατομική ενέργεια από τον Μαγιαμπέλα, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα.
16′ ΓΚΟΛ. 2-0. Διπλασιάζει τα τέρματα του ο Άρης. Εκτέλεση φάουλ του Σπόλιαριτς και από κοντά ο Μεντιούπ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με όμορφο πλασέ.
23′ ΓΚΟΛ. 3-0. Με κοντινό πλασέ ο Γιαμπλόνσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 


 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "MO L. SOFRONIOU FC ARIS LIMASSOL x ΜΕΤΤΑ FC BENGTSSON BROWN MAYAMBELA MEDIOUB MONTNOR ŠPOLJARIĆ SZÖKE UROŠEVIĆ YABLONSKI YANDAL ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 2006"