Ακόμα δεν έχει προκριθεί το ΑΠΟΕΛ και δεν θα είναι και εύκολο να το πετύχει μέσα στην Σερβία.
Παρόλα αυτά είναι στα πόδια του η πρόκριση αν αναλογιστεί κανείς τη νίκη στον πρώτο αγώνα, την ποιότητα και την εμπειρία της ομάδας του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα αναλύσει με τους ποδοσφαιριστές του το πρώτο ματς κόντρα στην Βοϊβοντίνα αλλά ο ίδιος θα… κοιτάξει και τον επόμενο πιθανό αντίπαλο που θα είναι μία εκ των Βόρσκλα Πόλταβα ή Ντίλα Γκόρι.
Ήδη ο κόουτς έχει στα χέρια το βίντεο με το πρώτο παιχνίδι στο οποίο οι Μολδαβοί επικράτησαν 2-1 με ανατροπή των Γεωργιανών.
Η Βόρσκλα κυριάρχησε σε όλους τους τομείς με εξαίρεση την κατοχή και εδώ αποδεικνύεται ξανά ότι δεν κερδίζει πάντα η ομάδα που κρατά περισσότερο την μπάλα.
Οι Ουκρανοί πήραν μια νίκη με 2-1 με ανατροπή έχοντας 6 τελικές στον στόχο έναν 4 της Ντίλα Γκόρι. Η Βόρσκλα είχε άλλες 8 προσπάθειες εκτός στόχους έναντι 2 των Γεωργιανών.
Η Βόρσκλα κέρδισε 7 γκολ έναντι 3 της αντιπάλους της δείχνοντας ότι ήταν πιο επιθετική, ενώ ήταν περισσότερες οι αποκρούσεις του τερματοφύλακα της Ντίλα Γκόρι (4) σε σχέση με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων (3).

Χρίστος Χρίστου