Η Ομόνοια θα κοντραριστεί με την Καμπάλα, ομάδα που έχει στις τάξεις ένα…μαύρο ποινικό μητρώο καθώς πρώην αρχηγός της εμπλέκεται σε μια δολοφονία. Μια δολοφονία που έγινε μετά τον αποκλεισμό του Απόλλωνα από τους Αζέρους. 
Ήταν 10 Αυγούστου 2015, ένας Αζέρος δημοσιογράφος, πλήρωσε με τη ζωή του τη διαμάχη με τους οπαδούς της Καμπάλα, επειδή άσκησε κριτική στον τότε αρχηγό της ομάδας, Γιαβίντ Χουσεΐνοφ. Ο λόγος για τον Ρασίμ Αλίγιεφ, ο οποίος είπε πως η συμπεριφορά του Αζέρου ποδοσφαιριστή, ήταν απαράδεκτη κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του μετά την πρόκριση επί του Απόλλωνα. Ο Χουσεΐνοφ, πανηγύρισε προκλητικά με Τούρκικη σημαία και ο δημοσιογράφος τόνισε πως «η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται στην Ευρώπη».
Τότε, ο ξάδερφος του αρχηγού της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν πήρε τηλέφωνο και απείλησε τον Αλίγιεφ, ενώ λίγο αργότερα του είπε να συναντηθούν για να λήξει η παρεξήγηση. Ο δημοσιογράφος πήγε στο ραντεβού αλλά αποδείχθηκε πως ήταν καρτέρι για…ξύλο. Ειδικότερα πέντε άτομα τον ξυλοκόπησαν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο. Ο δημοσιογράφος δήλωνε τότε: «Το απόγευμα του Σαββάτου δέχθηκα ένα τηλέφωνο από κάποιον που συστήθηκε ως ξάδερφος του Χουσεΐνοφ, ο οποίος άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Λίγο αργότερα με πήρε ο ίδιος ο Χουσεΐνοφ. Είχαμε μία νορμάλ συζήτηση. Μου είπε ότι η ενέργεια του παρερμηνεύτηκε. Ήθελε να τονίσει ότι το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία είναι φιλικές χώρες. Μετά με πήρε ο άνθρωπος που είπε ότι είναι ο ξάδελφος του Χουσεΐνοφ. Μιλήσαμε επίσης πολιτισμένα και σε ένδειξη συγνώμης μου πρότεινε να συναντηθούμε για να με κεράσει ένα τσάι. Του είπα ότι δεν χρειαζόταν, αλλά επέμενε. Όταν πήγα στο ραντεβού με περίμεναν 5-6 άνθρωποι, οι οποίοι μου όρμηξαν αμέσως και άρχισαν να με χτυπάνε. Με χτύπησαν παντού, μου πήραν το κινητό και εξαφανίστηκαν. Πήγα μόνος μου σε σταθμό πρώτων βοηθειών και μετά με μετέφεραν στο νοσοκομείο Σεσμάσκο».
Ο Αλίεφ είχε πολλαπλά κατάγματα σε πλευρά και είχε χάσει την ακοή του από το αριστερό αυτί, ενώ ήταν έτοιμος να καταγγείλει επίσημα την επίθεση στο Υπουργείο Εσωτερικών. Παρόλα αυτά, δεν πρόλαβε ποτέ… Βλέπετε, ο 30χρονος δημοσιογράφος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή λόγω του ξυλοδαρμού του.
Όσον αφορά τον Χουσεΐνοφ, κρίθηκε ηθικός αυτουργός και τιμωρήθηκε με 4ετή φυλάκιση.