Το δικό του μήνυμα για την κλήρωση του Παναθηναϊκού στον β’ προκριματικό του Champions League έστειλε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αφότου έγινε γνωστό ότι οι «πράσινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Ντνίπρο, ο Σέρβος τεχνικός εξέφρασε τον σεβασμό του για την ουκρανική ομάδα και ξεκαθάρισε ότι η δική του θα πρέπει να είναι έτοιμη και συγκεντρωμένη για να την περάσει.

Ανέφερε συγκεκριμένα στη δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Στα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων το καλοκαίρι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Όπως και εμείς, έτσι και οι υποψήφιοι αντίπαλοί μας πάλεψαν μέχρι τέλους για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στη χώρα τους.

Το γεγονός ότι η Ντνίπρο μονομάχησε στα ίσια μέχρι τέλους με τη Σαχτάρ, δείχνει και την ικανότητα του αντιπάλου μας. Περιμένω δύο δύσκολα παιχνίδια, γιατί θεωρώ πως υπάρχει ισορροπία μεταξύ των ομάδων.

Η Ντνίπρο την περσινή σεζόν συμμετείχε στην Ευρώπη, έχοντας παίξει μόνο φιλικά αφού λόγω του πολέμου στην Ουκρανία είχε διακοπεί το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο μέχρι το καλοκαίρι.

Εφέτος μετά από μια ανταγωνιστική σεζόν θα είναι πολύ πιο έτοιμη και δυνατή απ’ ό,τι πέρυσι. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα έχει τον σεβασμό μας.

Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε στους αγώνες αυτούς με το μέγιστο δυνατό βαθμό ετοιμότητας».