Και η Παρτίζαν στο κυνήγι του Νίκολα Μίροτιτς, που παραμένει εγκλωβισμένος στη Μπαρτσελόνα και στο στόχαστρο της μισής… EuroLeague.
Είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού και φαίνεται πως θα παραμείνει τέτοιο για λίγο καιρό ακόμη. Ίσως και για πολύ, καθώς η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του με τη Μπαρτσελόνα δεν έχει βρεθεί. Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν σκοπεύει να χαρίσει χρήματα από τα επόμενα δύο χρόνια της συμφωνίας που είχε κάνει με τους Καταλανούς, που με τη σειρά τους θέλουν να γλιτώσουν ένα ποσό για να μειώσουν/εκλογικεύσουν το μπάτζετ τους.
Μετά λοιπόν από την Αρμάνι Μιλάνο, τον Ολυμπιακό, τον Ερυθρό Αστέρα, τη Μονακό και την Αναντολού Εφές, ομάδες που έχουν χαρακτηριστεί πιθανοί προορισμοί για τον έμπειρο φόργουορντ, η σερβική ιστοσελίδα sportklub.rs αναφέρει το απόγευμα της Παρασκευής (30/6) ότι στο κυνήγι του μπαίνει και η Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς!
Με τον Όστογια Μιγιάιλοβιτς να δηλώνει ότι στόχος της ομάδας του Βελιγραδίου τη σεζόν 2023/24 θα είναι το Final Four και με τον Κέβιν Πάντερ να έχει ήδη υπογράψει διετή επέκταση, η Παρτίζαν πιστεύει ότι έχει πιθανότητες για την έκπληξη. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ, των Μπουλς, των Πέλικανς και των Μπακς είχε φέτος 15.4 πόντους (60.3% στο δίποντο, 39.2% στο τρίποντο, 80.4% στις βολές), 4.3 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 16.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:58 σε 29 αγώνες της EuroLeague.