Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της Ίντερ, έχοντας συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, με τους Ιταλούς να δαπανούν 7 εκ. ευρώ για την απόκτησή του.

Ο 22χρονος Γιαν Μπίσεκ γεννήθηκε στην Κολωνία και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών την ομώνυμης ομάδας, ενώ είναι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας και ετοιμάζεται για την παρουσία του στο Euro U21.

Ο Μπίσεκ το περασμένο καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Άαρχους έναντι 700 χιλιάδων ευρώ και εντυπωσίασε με την παρουσία του στο πρωτάθλημα Δανίας, έχοντας 35 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ.

Έναν χρόνο μετά την μεταγραφή του στην Άαρχους οι Δανοί όχι μόνο θα κάνουν απόσβεση για το ποσό που δαπάνησαν για την απόκτησή του, αλλά θα βάλουν στα ταμεία τους και ένα αρκετά μεγάλο ποσό από την πώλησή του στην Ίντερ.

Από την πλευρά τους οι «νερατζούρι», επενδύουν στην άμυνά τους με έναν ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό, που θα έχει πλέον την ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητές του στο υψηλότερο επίπεδο.