Το όνομα του Ραφαήλ Μάμα απασχολεί το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, σχετικά με πιθανή μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού και δη της Ελλάδας, ενώ εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί η πληροφορία περί ενδιαφέροντος του Βόλου.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία συμφωνία για μετακίνηση του Κύπριου μέσου στην συγκεκριμένη ομάδα και με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, δύσκολα θα τον δούμε να φοράει τη φανέλα της. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι άλλη ελληνική ομάδα είχε επιδείξει αρχικά ενδιαφέρον, αλλά ήταν μόνο φιλολογικό και τίποτα περισσότερο.
Ο Μάμας έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και για να τον παραχωρήσει, οι οικονομικές της απαιτήσεις ανέρχονται κοντά στις 250-300 χιλιάδες ευρώ. Επειδή κυκλοφορούν πολλά, ξεκαθαρίζουμε τα εξής:
Είναι γεγονός ότι ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος με το χρόνο συμμετοχής του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι…καίγεται για να αποχωρήσει, ούτε η ΑΕΚ έχει την πρόθεση να τον αφήσει να φύγει.
Εάν ωστόσο ο παίκτης αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, τότε η ομάδα της Λάρνακας δεν θα του σταθεί εμπόδιο φτάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ανδρέας Βεντούρης