Οριστική είναι η συμφωνία ανάμεσα στους Σικάγο Φάιαρ και το Νίκο Κωστένογλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο 52χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια και αναλαμβάνει πρώτος προπονητής στον σύλλογο του MLS. Έτσι, θα γίνει ο πρώτος Έλληνας head coach στο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.
Ο Κωστένογλου βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες στο Σικάγο όπου είχε την πρώτη επαφή με την ομάδα και επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου συνοδευόμενος από τον Φρανκ Κλόπα, ο οποίος έχει διοικητικό πόστο στο σύλλογο και αυτήν την περίοδο εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού. Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά, μολονότι δεν συνυπήρξαν στην ΑΕΚ ως παίκτες, αφού ο Κλόπας έφυγε ακριβώς το καλοκαίρι που αποκτήθηκε ο Κωστένογλου από την Ξάνθη!
Μαζί του θα μετακομίσει στις ΗΠΑ ο αναλυτής Θοδωρής Αντωνόπουλος, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην εθνική Κύπρο το 2021. Ο Κωστένογλου θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα περιμένει τη μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει και που είναι η έκδοση βίζας. Στη συνέχεια θα μεταβεί για μόνιμη εγκατάσταση στο Σικάγο και θα αναλάβει να καθοδηγήσει παίκτες όπως ο Τσερντάν Σακίρι (στη Fire από τον Φεβρουάριο του 2022) και ο Γιώργος Κούτσιας.
Ο σύλλογος του MLS είναι ο δέκατος στην καριέρα του Καβαλιώτη τεχνικού μετά από την ΑΕΚ, τον Αστέρα Τρίπολης, την ΑΕΛ, την Ξάνθη, την Ανόρθωση, τον Απόλλωνα Σμυρνης, τον Άρη, τη Δόξα Δράμας και την Εθνική Κύπρου. Αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή, καθώς οι Chicago Fire είναι στην προτελευταία θέση (14η) της Ανατολικής Περιφέρειας του MLS μετά από 17 αγωνιστικές.