Πρώτοι από την ιστοσελίδα μας είδατε το γκολ του Ζάνου Σάββα κόντρα στην Φιορεντίνα για λογαριασμό της Τορίνο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ενώ στην Ιταλία συνεχίζουν να τον αποθεώνουν.
Η ιστοσελίδα mondoprimavera που ασχολείται αποκλειστικά με το πρωτάθλημα της Primavera τον χαρακτηρίζει σαν την αποκάλυψη του δεύτερου μισού της σεζόν, ενώ του κάνει και αφιέρωμα.
Συγκεκριμένα γράφει:
H Τορίνο μπορεί να κάνει μεγάλα όνειρα. Η νίκη που κατακτήθηκε στην έδρα της Φιορεντίνα χάρισε τρεις ζωτικής σημασίας βαθμούς ενόψει των πλέι οφ. Με το κλείσιμο της 29ης ημέρας του πρωταθλήματος Primavera 1, η ομάδα του Scurto είναι στην 2η θέση έχει μια διαφορά 6 βαθμών από την έβδομη θέση που σε αφήνει εκτός πλέι οφ και σε αυτήν βρίσκεται η Γιουβέντους. Η επιτυχία που σημειώθηκε στα τελευταία λεπτά του φέρει την υπογραφή του Ζάνου Σάββα, την αποκάλυψη του δεύτερου κομματιού της σεζόν.

Η ιστορία του Ζάνου Σάββα ξεκινά 3.127 χιλιόμετρα μακριά από το Τορίνο, στη Λευκωσία. Γεννημένος στην Κύπρο το 2005, μεγάλωσε στους νέους του Ολυμπιακού, την τρίτη ομάδα της πρωτεύουσας μετά το ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια. Αν και δεν συγκαταλέγονται στις πιο καταξιωμένες ομάδες σε όλο το νησί, οι μαυροπράσινοι έχουν 3  πρωταθλήματα και 1 κύπελλο Κύπρου. Το σημείο καμπής στην καριέρα του Σάββα ήρθε τη σεζόν 2021/22, όταν σε ηλικία 17 ετών και 154 ημερών έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα κόντρα στο στον Απόλλωνα. Αμέσως μπήκε στο μικροσκόπιο σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων, συμπεριλαμβανομένης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η Τορίνο Ιούλιο του 2022 αποφασίζει να φέρει τον Κύπριο επιθετικό. Έφτασε στην Ιταλία με… ερωτηματικά, αλλά σε αυτή τη σεζόν ο Σάββα εναλλάσσεται μεταξύ U18 και Primavera, μετρώντας συνολικά 31 συμμετοχές με 9 γκολ και 4 ασίστ.