Η αυριανή, θα είναι η 4η επίσκεψη του ΑΠΟΕΛ στο νέο γήπεδο της Λεμεσού. Η ανάγκη για να νικήσει, είναι γνωστή αφού μόνο με αυτό το αποτέλεσμα, θα διατηρήσει ελπίδες για να διεκδικήσει και να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, κυνηγά παράλληλα την πρώτη της νίκη μέσα στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ αφού στις τρεις προηγούμενες παρουσίες της εκεί, δεν κατάφερε να φύγει με αυτό το αποτέλεσμα.
Είναι μάλιστα ενδεικτικό το γεγονός, ότι μόλις μία φορά κατάφερε να σκοράρει και αυτό συνέβηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2022, όταν από το σημείο του πέναλτι, ο Μαρκίνιος ισοφάρισε 1-1 την αναμέτρηση με τον Άρη (ΦΩΤΟ).
Στα υπόλοιπα δύο ματς το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε 1-0 από την ΑΕΛ και αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 με τον Άρη στο γνωστό ματς με τη διπλή απόκρουση πέναλτι του Μπέλετς στα ισάριθμα κτυπήματα του Κακόριν.

Συνοπτικά, σε τρεις αγώνες, σκόραρε μία φορά και πήρε δύο βαθμούς στους αγώνες ςμε τον Άρη.
Η προετοιμασία για την άκρως ενδιαφέρουσα αυριανή αναμέτρηση, ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λεμεσό, ώστε να αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της πόλης.