Παίζει τον τελικό του Europa League και αποχωρεί; Καθόλου απίθανο… Ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται να κάνει σκέψεις και μάλιστα σοβαρές για την αποχώρησή του από τη Ρόμα όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της εφετινής σεζόν για την ιταλική ομάδα.
Το ενδεχόμενο αυτό φέρνει στο προσκήνιο η εφημερίδα Tuttosport η οποία κάνει γνωστό έναν τεράστιο προβληματισμό που έχει ο Πορτογάλος για την νέα σεζόν και αποτελεί και ένα τεράστιο… αγκάθι στην παραμονή του.
Ποιο είναι αυτό; Ο Μουρίνιο φέρεται να έχει απαιτήσει από την διοίκηση της Ρόμα να έχει μεγαλύτερο μπάτζετ για τη νέα σεζόν. Θεωρεί ότι είναι απαραίτητο για να μπορέσει να χτυπήσει το πρωτάθλημα στη νέα σεζόν αλλά από τη διοίκηση της ομάδας, μέχρι και τώρα, κάτι τέτοιο του προσφέρεται.
Έτσι όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα ο Πορτογάλος, ναι μεν προετοιμάζει την ομάδα του για το μεγάλο παιχνίδι με τη Σεβίλλη, αλλά από την άλλη πλευρά στο μυαλό του δεν παύει να υπάρχει και αυτή η εξέλιξη.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται η αποχώρηση να έρθει ακόμη και εάν καταφέρει ο Μουρίνιο να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa League.