Η ΚΟΠ εξέδωσε στη δημοσιότητα τις οικονομικές καταστάσεις των ομάδων με την Ομόνοια να φαίνεται πως έχει χρέος 22 εκ ευρώ. Όμως πώς εξηγείται αυτό το χρέος
Καταρχάς το συγκεκριμένο ποσό ΔΕΝ αφορά το σωματείο και είναι ΜΟΝΟ για την εταιρεία. Αυτό το ποσό (βλέπε 22 εκ.) είναι το χρέος της εταιρείας… προς τον Παπασταύρου. Τι εννοούμε… Ότι τα 22 εκ. είναι τα λεφτά που έβαλε ο πρόεδρος της ομάδας αλλά για λογιστικούς λόγους καταγράφονται έτσι, ενώ βοηθά σε περίπτωση που χρειαστεί να πουληθεί η εταιρεία για να γνωρίζει ο πιθανός αγοραστής τα οικονομικά δεδομένα. Δηλαδή με πιο απλά λόγια ο Σταύρος Παπασταύρου…χρωστάει στον εαυτό του!
Επιπλέον, από αυτά τα 22 εκ. ένα ποσό κάτω από τα μισά, είναι παλιές οφειλές προς το κράτος τις οποίες ανέλαβε να τακτοποιήσει ο Σταύρος Παπασταύρους, με βάση τη συμφωνία που έγινε με το σωματείο όταν ο κ. Παπασταύρου ερχόταν για να γίνει πρόεδρος της Ομόνοιας.
Επίσης τα έσοδα των πρασίνων για το 2022 είναι στα 13.2 και τα έξοδα κοντά στα 15 εκ. Συγκριτικά με το ρόστερ, το 2021 το χρέος ήταν στα 11 εκ., ενώ φέτος στα 13 εκ, κάτι που φανερώνει πως το μπάτζετ ήταν αυξημένο γύρω στα 2 εκ. ευρώ.
Επαναλαμβάνεται πως τα πιο πάνω νούμερα δεν έχουν καμία σχέση με το χρέος του σωματείου.
Το εν λόγω ποσό του σωματείου, θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει.

Θράσος Δημητρίου