Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ:
«Είναι ένα ακόμα παιχνίδι από τα τέσσερα που έχουν απομείνει. Θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα για να το κερδίσουμε για να κλειδώσουμε και το τυπικό της πρωτιάς. Όχι πως είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αφού παίζουμε σε αυτό το γκρουπ θέλουμε να τελειώσουμε πρώτοι. Επιστρέφει ο Τεχέρα και θα είναι αποστολή. Από κει και πέρα θα δούμε τα υπόλοιπα παιδιά. Γουαρίς και Χρυσοστόμου πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα. Γενικότερα η ομάδα βρήκε την αποτελεσματικότητα που μας έλειψε και μας στοίχησε στο προηγούμενο διάστημα. Ο προπονητής μας με πλάνο μοιράζει τον χρόνο σε όλα τα παιδιά του ρόστερ. Αυτή είναι η λογική που θα διαχειριστούμε τα τέσσερα παιχνίδια που έμειναν».

Τι γίνεται με τον Γιάννο Οκκά; Θα αναλάβει πόστο στην ομάδα σας; «Την δεδομένη στιγμή, η σειρά προτεραιότητας είναι να κλείσει ο προπονητής και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Οποιαδήποτε άλλη απόφαση δεν θα προκύψει μέχρι να κλείσει το θέμα του προπονητή».

Μέχρι που βρίσκεται το θέμα προπονητή; «Είναι σε εξέλιξη οι επαφές. Στόχος είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Είναι σε επαφή με συγκεκριμένους υποψηφίους η διοίκηση και ο κ. Πριέτο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα βιαστούν αν δεν βρεθεί προπονητής που να πληροί τα κριτήρια».

Υπάρχουν προπονητές και από Ισπανία; «Μέσα στη μικρή λίστα υπάρχουν και επιλογές από εκεί».

Θα παίζει και ο Οθέλλος στο γήπεδο σας; «Οι επαφές είναι προχωρημένες, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Οθέλλο αλλά συμφωνία δεν έχει προκύψει ακόμα».

Για το χρέος και για την διαγραφή μέρους του ποσού: «Δεν είναι το αντικείμενο μου τα λογιστικά. Υπάρχει μια συμφωνία ανάμεσα στον κ. Σάντη και τον κ. Πουλλαίδη και κομμάτι της είναι και η διαγραφή ενός συγκεκριμένου ποσού που καταγράφεται στις καταστάσεις. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει να υπογραφεί η συμφωνία διαχείρισης σωματείου-εταιρείας και αναμένεται να γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα».