Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με 6-0 την Σάλκε και απέχει δύο νίκες από την κατάκτηση του 11ου συνεχόμενου πρωταθλήματος Γερμανίας.

Από την στιγμή που η Ντόρτμουντ της επέστρεψε τόσα δώρα, αυτή φταίει; Η Μπάγερν Μονάχου ξέρει όσο καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη να «κλείνει» πρωταθλήματα και πλέον απέχει δύο νίκες από την μαθηματική κατάκτηση του 11ου συνεχόμενου πρωταθλήματος Γερμανίας. Η Σάλκε ταξίδεψε για τουρισμό στην Βαυαρία και έφυγε με μία ξεγυρισμένη εξάρα στην πλάτη (6-0), αφού η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν της επέτρεψε ούτε να αναπνεύσει! Η Μπάγερν Μονάχου απλοποίησε τα πράγματα από πολύ νωρίς και στρέφει το βλέμμα της στον «τελικό» της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Λειψία, που θα είναι το καθοριστικό παιχνίδι που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.
Το δικό της πρωτάθλημα είναι έτοιμη να κατακτήσει η Ουνιόν. Η τρομερή ομάδα του Βερολίνου επικράτησε με 4-2 της Φράιμπουργκ και βρίσκεται πια στο +3 από την αντίπαλο της στην μάχη με έπαθλο ένα εισιτήριο Champions League, σε μία ονειρεμένη σεζόν για την ομάδα του Ουρς Φίσερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε 6-0

Μπόχουμ – Άουγκσμπουργκ 3-2

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντς 3-0

Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ 4-2

Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-1