Ενώ τα πάντα ήταν συμφωνημένα μέχρι το Σάββατο, την επομένη προέκυψε ολική ανατροπή στην υπόθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος αποχωρεί από τη Νέα Σαλαμίνα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε όλες τις πληροφορίες για το τι συνέβη μέσα στο Σαββατοκύριακο και σας τις παραθέτουμε:
Ο Ελλαδίτης τεχνικός ζήτησε μία περαιτέρω μικρή αύξηση στις απολαβές του, αίτημα που η διοίκηση έκανε αποδεκτό και η τελική πρόταση ανήλθε στις 110.000 ευρώ ετησίως. Ο «Πούρσα» ζήτησε επίσης όπως τοποθετηθεί ρήτρα στο συμβόλαιό του, που να προνοεί ότι μπορεί να αποχωρήσει εάν έρθει πρόταση από άλλη ομάδα.
Αίτημα το οποίο έγινε επίσης αποδεκτό και συμφωνήθηκε όπως η ρήτρα αυτή ανέλθει στις 40.000 ευρώ, με τη διοίκηση ωστόσο να επιθυμεί όπως υπάρξει ρήτρα και για την ίδια, να δικαιούται δηλαδή να τερματίσει το συμβόλαιό του με το ίδιο ποσό. Ο Πουρσαϊτίδης το αποδέχθηκε, ζήτησε όμως σε μία τέτοια περίπτωση, να του καταβληθεί αυτό το ποσό σε διάστημα 30 ημερών! Σε αντίθετη περίπτωση, το ποσό αυτό θα διπλασιαζόταν! Οι διοικούντες ζήτησαν να δοθεί σε δόσεις, ο «Πούρσα» δεν το αποδέχθηκε κι εκεί επήλθε η ρήξη και το…διαζύγιο!

Ανδρέας Βεντούρης