Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Είναι μία σημαντικότατη νίκη, η οποία επετεύχθη επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Μας έβαλε δύσκολα για 55 λεπτά, όμως είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, βοήθησαν οι αλλαγές, μέτρησε και το κίνητρο. Είχαμε σε καλή μέρα τον Πίττα, ο οποίος στη μοναδική καλή του ευκαιρία σκόραρε και μας έδωσε τη νίκη, την 8η στα τελευταία 10 παιχνίδια που αποδεικνύει ότι αδικήσαμε κατάφωρα τον εαυτό μας».

-Για τη συνέχεια: «Βαθμολογικά παραμένουμε το μεγάλο αουτσάιντερ, όμως ερχόμαστε με φόρα για να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Υπολειπόμασταν 19 βαθμούς από την ΑΕΚ πριν από 10 αγωνιστικές, τώρα είμαστε στο -3. Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε μια ιστορική ανατροπή. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Το άγχος είναι στην πλευρά του Άρη που διακυβεύεται ένα ολόκληρο πρωτάθλημα».

-Για τις δηλώσεις Ζράντι: «Δεν μας εκπλήσσει, είχαμε ένα δείγμα προηγουμένως. Σίγουρα δεν μπορεί ο Ζράντι να αποτελεί την εξαίρεση στον κανένα, σε τριακόσιους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα επί Νίκου Κίρζη. Μας αφήνει παντελώς αδιάφορους, θα διαφυλάξουμε τα νομικά μας δικαιώματα. Δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζεται μ’ αυτό τον τρόπο. Έχει ακόμη συμβόλαιο. Δεν είπαμε ότι έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα αλλά το ότι βρίσκεται υπό εξέταση».

-Για τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Θα τοποθετηθούμε για όλα τα ζητήματα μετά το τέλος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».