Να μπαίνουν 5 παίκτες σε μία σεζόν στο χειρουργείο ( χώρια τα άλλα περιστατικά που συνέβησαν) είναι πρωτόγνωρο γεγονός και δεν συνέβηκε ποτέ στον Αρχάγγελο.
Μία εξέλιξη, ιδιαίτερα οδυνηρή, πόσο μάλλον, όταν αφορά ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν βασικά στελέχη της ομάδας.
Θυμίζουμε κατά σειρά το σκηνικό αυτό, το οποίο προκαλεί συζήτηση και αφήνει πολλά ερωτηματικά στους φίλους της ομάδας.


Λούκας Βιγιαφάνες: Ο Αργεντινός τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και χειρουργήθηκε.
Θυμίζουμε την ανακοίνωση του επίσημου ΑΠΟΕΛ στις 20-12-2022.
«Ρήξη ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης ανέδειξε ο διαγνωστικός έλεγχος στον Lucas Villafanez. Ο ποδοσφαιριστής θα προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος. Εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας, 5-7 εβδομάδες».


Επόμενο «θύμα» ο Χρίστος Γουίλερ με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει για τον τραυματισμό του στο ματς με την Ομόνοια.
«Ρήξη χιαστού υπέδειξε η μαγνητική τομογραφία, στο γόνατο του Χρίστου Wheeler. Μέσα στις επόμενες μέρες θα προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση.
Ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο χειρουργείο στις 15 Μαρτίου και η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ γνωστοποιούσε ότι:
«Ολοκληρώθηκε η επέμβαση αποκατάστασης στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής μας christoswheeler, στο Βέλγιο. Όλα πήγαν καλά».


Ακολουθεί ο Σούσιτς που έπαθε ρήξη μηνίσκου στη διάρκεια του αγώνα με την Ομόνοια την 1η Μαΐου και χειρουργήθηκε στις 4 Μαΐου με την επίσημη ανακοίνωση να τονίζει:
«Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης για τον ποδοσφαιριστή μας. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη αποθεραπεία».


Επόμενος ο Τάσος Δώνης. Μπήκε στο χειρουργείο στις 11  Μαΐου και η ανακοίνωση για τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή τόνιζε: «ολοκληρώθηκε η επέμβαση αποκατάστασης στο πρόβλημα συνδρόμου πρόσκρουσης ποδοκνημικής που αντιμετώπιζε ο tassosdonis . Ευχόμαστε στον Τάσο, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στα γήπεδα».

Το σκηνικό όμως, δεν σταμάτησε στο Δώνη. Προέκυψε την Κυριακή 14 Μαΐου στη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ, ο επίσης πολύ σοβαρός τραυματισμός του Μοχάμεντ Μπεν και άλλη μία ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι:
«Ρήξη αχίλλειου τένοντα ανέδειξε ο διαγνωστικός έλεγχος στον Ben. Ο ποδοσφαιριστής θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος.