Ενώπιον της νομικής υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης για την εξαφάνιση του 31ος ετών Άγγελου Περικλέους, ο οποίος παρά και τις σαρωτικές έρευνες των αρχών δεν κατέστη μέχρι και αυτή την ώρα εφικτός ο εντοπισμός του.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν ολοκληρώσει τον φάκελο της υπόθεσης, παρά το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε ακόμη πτώμα, αφού ως γνωστό, εναντίον του 24χρονου βασικού υπόπτου που τελεί υπό κράτηση, υπάρχουν στοιχεία που τον συνδέουν με απαγωγή με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές, θα μεταβιβάσουν αύριο το φάκελο της υπόθεσης ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα με την εισήγηση για την ποινική δίωξη των εμπλεκομένων για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης.

Εάν η νομική υπηρεσία δώσει το πράσινο φως, τότε οι ανακριτές θα οδηγήσουν τον 24χρονο ύποπτο και πολύ πιθανόν και τα άλλα δύο πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση, τον 71χρονο θείο και τον 38χρονο ενώπιον δικαστηρίου με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, χωρίς μάλιστα τον εντοπισμό της σορού.

Όσον αφορά την πορεία των ερευνών, μέχρι στιγμής δεν προκύπτει τίποτα νέο, ωστόσο, μετά από τα όσα ακούστηκαν χθες στο Δικαστήριο, αυτό αναμένεται να αλλάξει, καθώς ο 71 ετών θείος του 24χρονου χάκερ, εξέφρασε την πρόθεσή του να υποδείξει χώρους τους οποίους ο ίδιος μαζί με τον 24χρονο ανιψιό του επισκέφθηκαν πριν από τη διάπραξη του εγκλήματος.