Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου…

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Έμοιαζε στη θεωρία ως η δυσκολότερη έξοδος για μας στα πλέι οφ. Έχουμε ξαναπεί ότι αγωνιζόμαστε χωρίς το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αλλά το ότι αγωνιζόμαστε για την Ανόρθωση και τον κόσμο της, οφείλουμε να τα δίνουμε όλα και να κερδίζουμε».

-Για τον προγραμματισμό: «Γίνεται συνεχώς αξιολόγηση. Ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη. Ο κ.Πριέτο και η διοίκηση αξιολογούν διάφορες καταστάσεις και στο τέλος της σεζόν θα προκύψουν τα νεότερα».

-Για τους Κύπριους: «Ο Παρούτης πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ήταν και ο Νεόφυτος Μιχαήλ στην αποστολή, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τον αξιοποιήσουμε φέτος λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Ο Ανδρέας Χρυσοστόμου ήταν τραυματίας. Υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια. Είδαμε και τον Ανδρέα Κεραυνό να κάνει άλλη μία καλή εμφάνιση. Δεν αμφιβάλλει κανείς για το έμψυχο δυναμικό όσον αφορά τους Κύπριους ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε».

-Για τον Γκερέρο: «Ξέραμε ότι μπορεί να μας προσφέρει γκολ και ασίστ. Αυτή ήταν η λογική της μεταγραφής του τον περασμένο Ιανουάριο. Γι’ αυτό αποκτήθηκε ο Μιγκέλ».

-Για τα διοικητικά: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι όλη η διαδικασία που είναι σε εξέλιξη, δεν επηρεάζει σε κάτι τον προγραμματισμό. Κάποια πράγματα που τρέχουν στο διοικητικό, τα αφήνουμε μακριά από το φως της δημοσιότητας και ενημερώνουμε με επίσημες ανακοινώσεις. Είναι σε καλό δρόμο».