Τεράστια νίκη για την Λιόν που κέρδισε με 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας και κρατάει ζωντανές τiς ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Δεύτερη σερί ήττα για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στο +6 από την Μαρσέιγ. Χαμένο πέναλτι ο Λακαζέτ.
Στο 4’ η Παρί απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση, αλλά η προσπάθεια του Βιτίνια πέρασε μόλις άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Εμπαπέ στο 9’. Στο 15’ ήταν η σειρά της Λιόν να απειλήσει όμως η κεφαλιά του Λόβρεν δεν βρήκε στόχο, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η προσπάθεια του Τιάγκο Μέντες πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του  Ντοναρούμα.
Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Λακαζέτ ανέλαβε την εκτέλεση του, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο δοκάρι, ωστόσο στο 55’ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Τιάγκο Μέντες βρήκε με ωραία μπαλιά τον Κουμπεντί, που με την σειρά του βρήκε τον Μπαρκολά και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Ντοναρούμα για το 0-1, ενώ στο 82’ το σουτ του Χακίμι πέρασε λίγο άουτ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ