Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος» αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στη Μπέτις, τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 χάρη σε τέρμα του Άγχελ Κορέα. Έχασαν έδαφος στην μάχη που δίνουν για έξοδο στο Champions League οι φιλοξενούμενοι.

Η Ατλέτικο μπήκε δυνατά και στο δεύτερο λεπτό απείλησε με τον Γκριζμάν όμως ο Σίλβα ήταν εκεί, ενώ στο 29’ ο Γάλλος επιθετικός απείλησε αλλά ο Σίλβα του είπε και πάλι όχι. Στο 49’ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο 1-0. Ο Γκριεζμάν εκτέλεσε το κόρνερ με τον Χιμένεζ να κερδίσει την άμυνα των φιλοξενούμενων στον αέρα, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 61’ οι «Ροχιμπλάνκος» άγγιξαν το 1-0, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε με υπερένταση το σουτ του Καράσκο, ενώ στο 63’ η προσπάθεια του Μιράντα πέρασε μόλις άουτ. Στο 71’ ο Σίλβα είπε όχι στον Γιορέντε ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Κόκε σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς ο Ισπανός μέσος ήταν εκτεθειμένος, ενώ στο 77’ ο Χουάνμι αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Τελικά στο 86’ η Ατλέτικο κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Έπειτα από ωραία συνεργασία των παιχτών του Τσόλο Σιμεόνε η μπάλα έφτασε στον Κορέα και εκείνος με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε δύο αντιπάλους του και «εκτέλεσε» τον Σίλβα για το 1-0.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Καράσκο, Ερμόσο, Σάβιτς, Χιμένεζ, Μολίνα(59’ Ντε Πολ), Λεμάρ(59’ Κορέα), Κόκε(84’ Βίτσελ), Λορέντε, Γκριζμάν, Μοράτα(68΄Μπάριος)

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Μιράντα, Πετσέλα, Λουίς Φελίπε, Ρουιμπάλ, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Λουίζ Ενρίκε, Πέρεζ(71’ Χουάνμι), Ρόδρι(62’ Χοακίν), Ιγκλέσιας(82’ Γουίλιαν Ζοσέ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ