Υπέροχη κίνηση ομαδικού πνεύματος από τον Λούκα Ρανιέρι, ο οποίος στις καθυστερήσεις του ματς με την Ίντερ έπεσε στο χορτάρι επικαλούμενος τραυματισμό, ώστε ο συμπαίκτης του, Σοφιάν Άμραμπατ, που τηρεί το Ραμαζάνι να μπορέσει να φάει μετά τη λήξη της νηστείας.
Η Φιορεντίνα πανηγύρισε μεγάλο διπλό στο «Μεάτσα» απέναντι στην Ίντερ, διατηρώντας για πάνω από 40 λεπτά το προβάδισμα που πήραν από το 53ο λεπτό με το γκολ του Μποναβεντούρα.
Ένα διπλό το οποίο σημαδεύτηκε και από μία υπέροχη κίνηση συμπαράστασης και ομαδικού πνεύματος από τον Λούκα Ρανιέρι. Ο Ιταλός αμυντικός, ο οποίος πέρασε στο ματς μόλις στο 76ο λεπτό και ήταν αρκετά «φρέσκος» στο παιχνίδι, έπεσε στο έδαφος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δείχνοντας να έχει πρόβλημα τραυματισμού.
Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η κίνησή του είχε έναν και απώτερο σκοπό και δεν ήταν απλά και μόνο να κάνει καθυστερήσεις: να δώσει την ευκαιρία στον συμπαίκτη του, Σοφιάν Άμραμπατ, να φάει και να ανακτήσει δυνάμεις, μετά την ολοήμερη νηστεία του στο πλαίσιο του Ραμαζανιού.
Ο Μαροκινός αμέσως κατευθύνθηκε στον πάγκο για να καταναλώσει λίγη τροφή και να μπορέσει να συνεχίσει το ματς στα τελευταία λεπτά, με τους Βιόλα στο φινάλε να πανηγυρίζουν το τρίποντο και το σκηνικό να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.