Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος πρότεινε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet να διεξαχθεί στις 20 Μαΐου στη Λευκωσία, με την Επιτροπή να κάνει δεκτή την πρότασή του.
Το τοπίο για την ημέρα και την έδρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet παρέμενε ανοικτό μέχρι και σήμερα. Κι αυτό διότι κατά τη διάρκεια της σημερινής (07/04) συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός στη Λευκωσία στις 20 Μαΐου, δηλαδή μια ημέρα πριν από τις εθνικές εκλογές.
Μία πρόταση που έγινε δεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αυτή η ημερομηνία είχε αρχικά επιλεγεί για τη διεξαγωγή του τελικού, με εναλλακτική να ήταν το Σάββατο 27 Μαΐου. Το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός θα είναι το “ΓΣΠ”, χωρητικότητας 22.800 θεατών.
Υπενθυμίζεται ότι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το ζευγάρι του τελικού. στους πρώτους ημιτελικούς, η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena, ενώ ο ΠΑΟΚ 1-5 τη Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος.