Στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Γιώργος Κατσιατής σχετικά με την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους.
Τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά στην άνοδο…Πως βιώνεται εσείς οι ποδοσφαιριστές το συγκλονιστικό ομολογούμενος πρωτάθλημα;
«Είναι όντως ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα ίσως το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων. Όπως και οι περισσότερες ομάδες έτσι και εμείς το βιώνουμε με αγωνία και σοβαρότητα αφού κάθε παιχνίδι είναι ένας μικρός τελικός».
Δέχεστε τον τίτλο του φαβορί για τον τίτλο;
«Ο τίτλος φαβορί μας ταιριάζει σε εισαγωγικά και λόγω θέσης αλλά και λόγω εμφάνισης, όμως σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο επειδή όλες οι ομάδες αγωνιζόμαστε με τον ίδιο ζήλο αφού όλα μπορεί να ανατραπούν μετά από ένα αποτέλεσμα».
Στο ξεκίνημα της σεζόν περιμένατε ότι θα ήσασταν στην κορυφή λίγες στροφές πριν το τέλος;
«Η αλήθεια είναι ότι πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε στα ψηλά λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος και αυτός είναι και ο κυρίως λόγος που βρισκόμαστε στην πρώτη θέση».
Με το σκεπτικό ότι είστε η μία ομάδα που ανεβαίνει…Ποιες πιστεύεις θα σας ακολουθήσουν;
«Η ΑΕΖ είναι η ομάδα που πιστεύω θα πάρει ένα εισιτήριο δεν μπορώ όμως να ξεκαθαρίσω ποια θα είναι η άλλη».
Πότε καταλάβατε…Πότε είπατε στα αποδυτήρια «πάμε για πρωτάθλημα»;
«Ξεκάθαρα μετά την τελευταία νίκη με αντίπαλο την ΜΕΑΠ πιστέψαμε ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε τον τίτλο όμως ακόμη εκκρεμεί η υπόθεση άνοδος έτσι κρατάμε χαμηλούς τους τόνους μέχρι να ξεκαθαρίσει η άνοδος».
Υπήρξε στιγμή που φοβηθήκατε ότι δεν θα είστε στην τριάδα ανόδου;
«Ποτέ δεν φοβηθήκαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε στην πρώτη τριάδα και αυτό μας έδινε δύναμη».
Εσύ σαν Γιώργος είσαι ικανοποιημένος από τον εαυτό σου;
«Νιώθω ικανοποιημένος από τον εαυτό μου όπως και κάθε ένας από εμάς στην ομάδα αφού η βαθμολογική μας θέση μπορεί να το επιβεβαιώσει, ξέρω όμως ότι μπορώ να δώσω περισσότερα ακόμη μέχρι να υλοποιηθούν οι στόχοι μας».
Η επόμενη μέρα για σένα;
«Η επόμενη μέρα για εμένα είναι το παιχνίδι με τον Εθνικό, θέλουμε άμεσα το τρίποντο για να μπορούμε να βλέπουμε την πρώτη κατηγορία ποιο κοντά αυτό είναι βέβαια το μεγάλο μου όνειρο η επιστροφή μου στα μεγάλα σαλόνια».
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Βλέπεις το πρωτάθλημα της πρώτής κατηγορίας, υπάρχει φαβορί κατά την άποψη σου για τον τίτλο;
«Πολλές ομάδες έχουν καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας και ειδικότερα η ΑΕΚ και ο Άρης όμως η βαθμολογική θέση του ΑΠΟΕΛ και η ιστορία του, του επιτρέπει να έχει τον τίτλο του φαβορί».

Γρηγόρης Γρηγοράς