Οι οπαδοί της Ρόμα έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον σεβασμό, τη συμπάθεια και την αναγνώριση πολλών ποδοσφαιρόφιλων τη φετινή σεζόν. Με τα συνεχόμενα sold out στο «Ολίμπικο», τη στήριξή τους στο πρόσωπο των παικτών και του επιτελείου, αλλά και στη συνολική προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα μέσα στη χρονιά.

Ωστόσο, τώρα έκαναν ένα… χοντρό φάουλ και σήκωσαν ένα απαράδεκτο πανό στα πέριξ του γηπέδου. Διότι θέλησαν να κάνουν καζούρα στους αιώνιους αντιπάλους τους, αυτούς της Λάτσιο, χρησιμοποιώντας ένα ατυχές παράδειγμα.

«Εκμεταλλεύτηκαν», λοιπόν, το σοβαρό τροχαίο που είχε ο Τσίρο Ιμόμπιλε και η οικογένειά του, με το αυτοκίνητό του να παρασύρεται από ένα τραμ που παραβίασε κόκκινο σηματοδότη. Και πέντε οπαδοί των «τζαλορόσι» πόζαραν με το απαράδεκτο πανό.

«Οδηγός του τραμ, φίλος της Ρόμα», έγραφε το πανό που σίγουρα δεν θα έπρεπε να σηκωθεί, αλλά ούτε φυσικά και να δει το φως της δημοσιότητας. Διότι καζούρα δεν είναι ένα σοκαριστικό τροχαίο, που ευτυχώς δεν απέφερε μεγάλους τραυματισμούς τόσο για τον επιθετικό της Λάτσιο, όσο και για τα παιδιά του που επέβαιναν στο αυτοκίνητο…