Νίκη μετά από έναν μήνα για την ΑΕΛ.
Η ομάδα της Λεμεσού στο ντεμπούτο του Χρίστου Χαραλάμπους στον πάγκο επικράτησε 1-0 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και πανηγύρισε την πρώτη νίκη μετά και τις 18 Μαρτίου.
Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους «γαλαζοκίτρινους» το πέτυχε ο Χριστόφορος Φραντζής με διαγώνιο σουτ στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΑΕΛ: Μουριέλ, Φραντζής, Τεσέιρα, Κάσα (46′ Ανδρέου), Ζτραβκόφσκι (80′ Μεντόγεβιτς), Παπαφώτης, Παντελή, Τσέρνιχ (46′ Μακρής), Μεντόσα, Ρομό (72′ Μιλιντσεάνου), Ντέγουεστ
Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Κυριάκου, Μεντόγεβιτς, Μακρής, Ανδρέου, Σιλβέστρος, Φιλίποβιτς, Μιλιντσεάνου, Κόλιας, Μπιλοβάρ, Οδυσσέως, Κοντινέλα

ΕΝΠ: Κόστιτς, Κόρσια, Ντα Σίλβα, Ρουσιάς, Ντιαβαρά (77′ Βουτσένοβιτς), Μέιρα, Κωνσταντίνου (72′ Φερνάντες), Κοτσώνης (82′ Βούκσεβιτς), Ντρέκσα, Ρουσιάς, Πολυκάρπου (84′ Λαμί)
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Κουτσού, Έχμαν, Γεβρέμοβιτς, Κοσμά, Φερνάντες, Βουτσένοβιτς, Μαυρουδής, Σολωμού, Πρωτοπαπάς, Βούκσεβιτς, Λαμί.

ΣΚΟΡΕΡ: 69′ Φραντζής
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζτραβκόφσκι (3η), Μιλινστεάνου, Μεντόσα/ Χριστοφή, Ντα Σίλβα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 821

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής:  Ζαφείρης Σάββας

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα…
6′
Κίτρινη κάρτα στον Χριστοφή.
8′ Τεράστια ευκαιρία για την ΕΝΠ. Ο Μέιρα βγήκε απέναντι από τον Μούριελ, έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ.
23′ Απείλησε η ΕΝΠ. Ο Ντιαβαρά μπήκε από θέση μέσα αριστερά στην περιοχή της ΑΕΛ, έκανε το γύρισμα αλλά ο Μούριελ μάζεψε πριν βρεθεί επιθετικός της ΑΕΛ να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
31′ Φάουλ του Μεντόσα, έδιωξε με το κεφάλι ο Ρουσιάς.
45′ Απειλεί η ΕΝΠ. Γύρισμα του Ντιαβαρά από αριστερά, ο Κωνσταντίνου έβαλε την προβολή αλλά έβαλε το πόδι ο Φραντζής και έδιωξε την μπάλα.
45+2′ Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Φραντζής κινήθηκε ωραία, βρέθηκε στο ύψος της περιοχής, έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κόστιτς.
ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ Β’΄ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46′ Διπλή α
λλαγή για την ΑΕΛ. Μέσα Μακρής και Ανδρέου, έξω  Τσέρνιχ και Κάσα.
55′ Μπήκε πιο επιθετικά η ΑΕΛ στο β’ ημίχρονο. Βοήθησε και η είσοδος του Ανδρέα Μακρή.
58′ Πολύ καλή στιγμή για την ΕΝΠ. Ο Ντα Σίλβα από καλή θέση στην περιοχή έστειλε την μπάλα έξω.
61′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΕΝΠ. Ο Μέιρα προσπάθησε να περάσει τον Μούριελ, αρχικά φάνηκε να τα καταφέρνει αλλά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας άπλωσε τα χέρια και έδιωξε την μπάλα.
69′ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η ΑΕΛ. Ο Παπαφώτης έδωσε ωραία αίστ στον Φραντζή ο οποίος από αριστερά στην περιοχή με διαγώνιο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

 

——————————————————————————