Ποια Γουέστ Χαμ; Μόνο ΕΝΠ κι αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα. Ξέρει κι αναγνωρίζει ο Ισπανός προπονητής πως δεν χωράνε άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως αυτό αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητα.
Είναι λοιπόν απαραίτητο να επανέλθει στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές στον σαββατιάτικο αγώνα στην «Αρένα», ώστε να μπει στα πλέι οφ χωρίς άλλες (απρόσμενες) απώλειες.
Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Τόμοβιτς-Σανχούρχο, καθώς και οι τραυματίες Γκιούρτσο και Γκαρσία. Οι Άλτμαν και Γκρόμοφ θα είναι στην αποστολή, αλλά θα βρίσκονται στον πάγκο.
Δύο αλλαγές θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες κι ο λόγος για τους Γκονζάλεθ και Φαράζ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Ναούμ και Νίκολιτς, αν ο κόουτς επιλέξει να πραγματοποιήσει περισσότερες αλλαγές στην επίθεση.
Όσον αφορά τη Γουέστ Χαμ, αναμετράται το Σάββατο στις 17:00 (την ίδια ώρα δηλαδή του αγώνα με την ΕΝΠ) στο «The American Express Community Stadium» με την Μπράιτον, για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ…

Ανδρέας Βεντούρης